КОМПРОМАТ.UA | Як я працювала медсестрою у Каддафі
КОМПРОМАТ.UA
началопоискконтакт

RSS | Блогеры | О нас


СТАТЬЯ
Як я працювала медсестрою у Каддафі

Оксана Балинська. Фото: ТВi 

Як я працювала медсестрою у Каддафі

22 апреля 2011



0
 

Каддафі не мав українського гарему, він "просто любив перебувати в оточенні гарних людей і речей". Українські медсестри мали стежити за добрим фізичним станом лівійського лідера і супроводжувати у подорожах. Одна з медсестер, Оксана Балинська, у статті для американського тижневика Newsweek порівнює Каддафі зі Сталіним та зазначає, що "якби не ланцюгова реакція єгипетської і туніської революцій, то на Каддафі ніхто б не наважився підняти руку".

Колишня медсестра Муамара Каддафі нині перебуває у себе вдома, в Центральній Україні. На роботу до лівійського лідера Оксана Балинська влаштувалася, коли їй був 21 рік. Тоді українка не знала ні слова арабською і навіть не розрізняла Ліван і Лівію, завдяки Каддафі вона отримала мебльовану двокімнатну квартиру та водія. "Однак мою квартиру прослуховували, а за моїм особистим життям пильно стежили", — скаржиться Балинська.

Робота медсестер полягала в тому, щоб стежити за доброю фізичною формою Каддафі. Балинська стверджує, що пульс і кров’яний тиск у нього був наче у набагато молодшої людини. "Ми наполягали на тому, щоб він одягав рукавички під своїх візитів до Чаду та Малі, щоб захистити його від тропічних хвороб. Ми перевіряли, чи він здійснив свої денні прогулянки довкола резиденції, чи отримав вакцинації і чи йому вчасно перевірили тиск", — пише вона.

Оксану Балинську обурює те, що українські ЗМІ називали медсестер гаремом Каддафі. За її словами, "папік" був обачнішим за свого друга — бабія Берлусконі — і "просто любив перебувати в оточенні гарних речей і людей". "Жодна із медсестер ніколи не була його коханкою", — стверджує Балинська.

Українська медсестра згадує про дивні звички Каддафі. "Він любив слухати арабську музику на старому касетному плеєрі і міг перевдягатися кілька разів на день", — пише Балинська. А їдучи на броньованому лімузині через бідні африканські країни, "він кидав гроші і цукерки" із вікна дітям, які бігли за кортежем. "Він не хотів підпускати їх надто близько, бо боявся підчепити якусь хворобу", — додала медсестра. Вона також спростувала міф про те, що Каддафі спить у наметі. За її словами, лідер Лівії використовує намет тільки для офіційних зустрічей.

Оксана Балинська супроводжувала Каддафі під час візитів до США, Італії, Португалії, Венесуели. Коли він був у гарному гуморі, то давав медсестрам премії на шоппінґ, а щороку усім працівникам дарував золоті годинники з власним зображенням.

Балинська порівнює Каддафі зі Сталіним: "Він мав всю владу і всю розкіш, усе для себе". Принаймні половина населення Лівії не любила "папіка", ділиться враженнями оповідачка, проте якби не ланцюгова реакція єгипетської і туніської революцій, то на Каддафі ніхто б не наважився підняти руку, вважає вона.

Оксана Балинська виїхала з Тріполі на початку лютого. "Я мала особисті причини для від‘їзду: вже була на четвертому місяці вагітності, і це ставало помітним. Я боялась, що “папік” не схвалить мого сербського друга".

Українська медсестра розуміє, що Каддафі ніколи не простить їй зради, однак впевнена, що зробила правильно для своєї майбутньої дитини. "Сьогодні навіть найближчі соратники “папіка” втікають від нього. І він змушує своїх дітей та двох українських колег залишитись і вмерти на його боці", — закінчує вона.

Оригiнал матерiалу:
http://www.newsweek.com/2011/04/10/my-years-as-gaddafi-s-nurse.html#

источник: glavred.info
Развитие событий

В Триполи схвачены граждане Украины, их могут казнить
Миллиарды Каддафи могли возить в Украину годами
Чем заплатит Украина за отставку полковника Каддафи
Любимая медсестра Каддафи вышла замуж и уехала в Норвегию
Жена и дочь Каддафи скрываются в Беларуси
Украинцам лучше жить под бомбами в Ливии, чем нищими дома
Як я працювала медсестрою у Каддафі
Украинская медсестра Каддафи: нам оплачивали шопинг и квартиры
Медсестра Каддафи беременна и хочет обратно в Ливию
Януковича просят лишить Каддафи украинских орденов
Украинская медсестра кричала в самолете, что она "женщина Каддафи"
Кому выгодны слухи об украинских летчиках, расстреливающих ливийцев
Украинская медсестра Муаммара Каддафи возвращается домой
Медсестра Каддафи Галина Колотницкая не звонит родным
В Ливии промышляют украинские наемники, а в Одессе чинят самолеты Каддафи
Дочь украинской медсестры: "Моя мама — любовница Каддафи? Это бред!"
Wikileaks: главная опора Каддафи — медсестра-украинка
Wikileaks: главная опора Каддафи — медсестра-украинка
Богатырева ждала встречи с Каддафи всего лишь 4 часа
Ради Каддафи Тимошенко одела мусульманское платье




Ваше мнение:

Ваше имя *
Ваш e-mail
Ваше сообщение * Сообщения, содержащие оскорбления, ругательства и нецензурные выражения, будут удаляться без предупреждения.



Поля, отмеченные (*), обязательны к заполнению
Код на картинке *


НОВОСТИ
У Києві спалахнув новий гучний будівельний скандал, пов’язаний із забудовником — у Подільському районі ЖК “Рибальський”, який мають здати у четвертому кварталі 2023-го, може стати черговим недобудом.
С февраля по июль 2023 года Турция импортировала около 160 600 тонн угля из оккупированных частей Донецкой и Луганской областей. Общая сумма составляет $14,3 млн.
С начала 2023 г. госпредприятие “Мультимедийная платформа иновещания Украины” заключило соглашений на 360 миллионов гривен: в июле были обнародованы заказы на 217 млн грн, а после отставки Александра Ткаченко с должности министра культуры в августе-сентябре заключили договоров еще на 139 млн грн
Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук заяв, що окрім звільнення Ганни Маляр з посади заступника міністра оборони має бути і кримінальна відповідальність.
Попри важкий фінансовий стан операторів систем розподілу всі вони здійснюють як підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду, так і відновлювані роботи — там, де мережі були пошкоджені обстрілами.
Минувшей ночью военная разведка СБУ с помощью дронов-камикадзе атаковала военные самолеты россиян на Курском аэродроме.
Бывший генпрокурор Украины снова обвинил Байдена и его сына в коррупции
Міністр юстиції Денис Малюська і Центральна Колегія міністерства прийняли рішення щодо корпоративних прав власності на ТОВ "Укрбуд Девелопмент"
Сегодня, 4 февраля, боец ​​Нацгвардии Артемий Рябчук, подозреваемый по делу о расстреле военнослужащих в Днепре, отказался от всех показаний, которые ранее давал правоохранителям.
Сегодня, 4 февраля, судьи Высшего антикоррупционного суда Виктор Маслов, Леся Федорак, Игорь Строгий огласили приговор по делу судьи Славянского горрайонного суда Донецкой области Игоря Минаева в получении взятки.






Загрузка...


Погода, Новости, загрузка...
 
© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.
Разработано компанией
AB Design 2007