КОМПРОМАТ.UA | Гайтана повернулась з Конго, де була в гостях у батька
КОМПРОМАТ.UA
началопоискконтакт

RSS | Блогеры | О нас


СТАТЬЯ
Гайтана повернулась з Конго, де була в гостях у батька

Гайтана й батько  tsn.ua

Гайтана повернулась з Конго, де була в гостях у батька

19 мая 2009
  автор: Юлія Гай  



0
 

Гайтана повернулася з Африки із проханням від шамана — купити для Конго два трактори

Два тижні українська співачка Гайтана провела у далекій Африці, а саме у Конго. Вона не бачила свого батька і рідного брата майже 12 років. І от найзаповітніша мрія Гайти-Лурдес Ессамі (повне ім’я співачки) здійснилася. В аеропорту Браззавіля (столиця Конго) з романтичною назвою Мая-Мая Гайтану зустрічало одразу 10 родичів. Всі вони з нетерпінням чекали на приліт і були дуже розчулені зустріччю.

Поселилася Гайтана у заміському будинку свого батька Клавера Ессамі. Хоча будинок і ще не повністю добудований, співачка сама забажала жити саме в цій будівлі, адже тут завжди збирається найбільше родичів. А їх у Гайтани виявилося дуже багато. У Клавера велика родина — 8 братів і сестер, у кожного з них є діти, а в декого ще й внуки. Всі вони приїжджали, щоб побачитись з Гайтаною. Для улюбленої доньки батько підготував власну кімнату, оснащену кондиціонером і всім необхідним європейським приладдям — створити такий комфорт в країні, де на це немає можливостей — це великий прояв любові батька до доньки.

"Цю подорож до Конго я не зможу забути, — каже Гайтана. — Це вперше, коли впродовж відпочинку мені не хотілось почитати, зазвичай я беру з собою книжки у подорожі. Мені було цікаво якнайбільше відчути Конго. В Африці люди не такі як у Європі, вони перш за все цінують родинне тепло. Дружини все своє життя присвячують чоловікам, а ті в свою чергу заради сім’ї важко працюють. Дітки в сім’ях дуже самостійні, вони з дитинства знають як дати собі раду. А ще вони щирі, вони вміють радіти усьому — сонцю, танцям, життю. Я дуже вражена сімейністю цих людей".

Гайтана навіть встигла здійснити невелику подорож Африкою. Разом зі своїми родичами на човнах співачка вирушила на острів Сінєгє. Цей острів батько Гайтани разом з його старшим братом Амедом взяли під свій патронат. Там на гостю чекала зустріч з головним шаманом острова. Прийнявши Гайтану з усіма почестями шаман попросив співачку привезти з України в Африку два трактори. Така техніка буде в Африці найдорожчим подарунком., ціннішим за гроші. Натомість подарував Гайтані папугу Жако — найдорожче , що у нього було. На жаль папужку привезти в Україну так і не вдалось, ці екзотичні птахи знаходяться в Червоній книзі.

Гайтана теж роздаровувала подарунки. Цуценя той-терьєра, якого по паспорту звали Василій, вона подарувала своїй кузині Естеллі. Дівчинка одразу придумала йому інше ім’я — в Африці він став Домініком. Іншим діткам Гайтана привезла олівці, кольорову крейду і пластилін. А ще цукерки, які дітям найбільше прийшлися до смаку. Вони раділи кожному подарунку.

"В Конго дуже артистичні люди, вони всі гарно танцюють і співають, — продовжує Гайтана. — Я звісно на згадку купила собі декілька дисків з етнічною африканською музикою. Нові мелодії і ритми, які я звідти привезла ви зможете почути у пісні "Люби меня", що зовсім скоро лунатиме в радіо ефірах".

15.05.2009

источник: tsn.ua




Ваше мнение:

Ваше имя *
Ваш e-mail
Ваше сообщение * Сообщения, содержащие оскорбления, ругательства и нецензурные выражения, будут удаляться без предупреждения.



Поля, отмеченные (*), обязательны к заполнению
Код на картинке *


НОВОСТИ
Специалисты Государственной аудиторской службы во время ревизии Бородянского поселкового совета выявили нарушения на 19,8 млн грн при использовании средств, выделенных на восстановление поселка.
У Києві спалахнув новий гучний будівельний скандал, пов’язаний із забудовником — у Подільському районі ЖК “Рибальський”, який мають здати у четвертому кварталі 2023-го, може стати черговим недобудом.
С февраля по июль 2023 года Турция импортировала около 160 600 тонн угля из оккупированных частей Донецкой и Луганской областей. Общая сумма составляет $14,3 млн.
С начала 2023 г. госпредприятие “Мультимедийная платформа иновещания Украины” заключило соглашений на 360 миллионов гривен: в июле были обнародованы заказы на 217 млн грн, а после отставки Александра Ткаченко с должности министра культуры в августе-сентябре заключили договоров еще на 139 млн грн
Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук заяв, що окрім звільнення Ганни Маляр з посади заступника міністра оборони має бути і кримінальна відповідальність.
Попри важкий фінансовий стан операторів систем розподілу всі вони здійснюють як підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду, так і відновлювані роботи — там, де мережі були пошкоджені обстрілами.
Минувшей ночью военная разведка СБУ с помощью дронов-камикадзе атаковала военные самолеты россиян на Курском аэродроме.
Бывший генпрокурор Украины снова обвинил Байдена и его сына в коррупции
Міністр юстиції Денис Малюська і Центральна Колегія міністерства прийняли рішення щодо корпоративних прав власності на ТОВ "Укрбуд Девелопмент"
Сегодня, 4 февраля, боец ​​Нацгвардии Артемий Рябчук, подозреваемый по делу о расстреле военнослужащих в Днепре, отказался от всех показаний, которые ранее давал правоохранителям.
Сегодня, 4 февраля, судьи Высшего антикоррупционного суда Виктор Маслов, Леся Федорак, Игорь Строгий огласили приговор по делу судьи Славянского горрайонного суда Донецкой области Игоря Минаева в получении взятки.






Загрузка...


Погода, Новости, загрузка...
 
© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.
Разработано компанией
AB Design 2007