КОМПРОМАТ.UA | Кого підозрюють у побитті Тетяни Чорновол?
КОМПРОМАТ.UA
началопоискконтакт

RSS | Блогеры | О нас


СТАТЬЯ
Кого підозрюють у побитті Тетяни Чорновол?

Олександр Храмцов. Фото з його Facebook 

Кого підозрюють у побитті Тетяни Чорновол?

25 декабря 2013



0
 

Знайомi Храмцова, якого затримали у цій справi, стверджують, що вiн не є власником Porsche Cayenne

У справі про побиття Тетяни Чорновол затримали Олександра Храмцова, на якого було зареєстровано Porsche Cayenne Turbo, що фігурує в розслідуванні.

Цю інформацію INSIDER підтвердив депутат Володимир Полочанінов, який знайомий із Храмцовим. За його даними, останнього зараз допитують.

Прес-секретар ГПУ Маргарита Велькова повідомила INSIDER, що, за першими даними слідства, до побиття Чорновол причетні троє осіб. "У нас є затриманий. Саме на нього, за попередньою версією слідства, зареєстровано автомобіль", — зазначила вона.

Як видно з ролика, водій автомобіля, в якому розміщувався відеореєстратор, відчайдушно намагався втекти від переслідувачів, маневруючи по всій дорозі. Протягом погоні відбувалося чимало зіткнень обох машин.

Iнший друг Храмцова, який побажав залишитися неназваним, повідомив, що насправдi Храмцов продав автомобіль кілька місяців тому своєму близькому другові. "Цього друга о 9-й вечора бачили за кермом автомобіля. Його ім'я я назвати не можу, нехай це зробить слідство", — сказав приятель Храмцова в коментарі INSIDER.

На форумі "Ріа авто" Porsche Cayenne Turbo з номерами AA5399EH було виставлено на продаж. Саме авто з цим номером видно на відео з реєстратора в автомобілі Чорновол, яке сьогоднi з’явилося в інтернеті.

За його словами, i Храмцов i новий власник Porsche — цiлком адекватнi люди: "Максимум, на що здатен Храмцов, будучи п’яним, дати в обличчя хлопцеві, який йому наступить на ногу на дискотеці о 5-й ранку". А новий власник автомобіля, за його словами, взагалi непитущий.

Ще кілька тижнів тому Храмцов був відпочинку в Домінікані, а до того — у Монте-Карло, про що свідчать записи в його профайлi в Facebook.

Він також грає в теніс і дружить зі сином Сергія Бубки.

"Вони схожі на розпі**яїв, але на таке навряд чи здатні. Обидва далекі від політики, і навряд чи знали, хто така Тетяна Чорновол, і могли таке вчинити", — сказав знайомий власників автівки.

Нагадаємо, що в ніч із вівторка на середу на Бориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку Тетяну Чорновол.

За попередніми даними міліції, після першої години ночі Чорновол їхала власним авто, коли її раптово "підрізав" невідомий автомобіль, з якого вийшло кілька чоловіків. Невідомі витягли Чорновол з-за керма, побили, а потім кинули у придорожній кювет.

"За словами Тетяни Чорновол, вона поверталася до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад у Бориспіль. Але машина почала її притискати. Після чого її авто декілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били двоє чоловіків", — написав журналіст Мустафа Найєм.

Зараз Тетяна перебуває у клініці "Борис". У матері двох дітей струс мозку, численні гематоми і кілька переломів. "Їй потрібні мінімум три операції, а наша доблесна міліція каже про хуліганство", — сказав у коментарі INSIDER нардеп від "Батьківщини" Сергій Пашинський.

Президент зранку доручив керівникам МВС і ГПУ взяти справу під свій контроль. І вже о 16-й годині стало відомо про першого затриманого в цій справі.

Наразі міліція розглядає три основні версії нападу на Чорновол: її професійну діяльність, її участь у дорожньо-транспортній пригоді та провокацію.

Опозиція звинувачує владу в нападі на активістку. "Те, що її вистежили і влаштували замах на життя, свідчить, що вона була мішенню для влади, яка шукала зручного моменту для помсти за журналістську і громадянську позицію Тетяни. Чорновол вистежували цілеспрямовано, а це означає, що за виконавцями стоять замовники", — йдеться в заяві партії "Батьківщина".

Як відомо, на останніх парламентських виборах Чорновол балотувалася в депутати за мажоритарним округом на Львівщині за підтримки "Батьківщини". Однак програла вибори УДАРівцю Ярославу Дубневичу.

Натомість представниця Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що опозиція сама винна в тому насильстві, яке почалося на вулицях. "Насильство, яке народилося з подій, що відбуваються в Києві наприкінці листопада — грудні, простимульовані опозицією, зараз у неконтрольованій формі виливається в напади на звичайних людей у звичайному повсякденному житті, на звичайних вулицях", — зазначила депутат.

Водночас журналісти вимагають покарання для тих, хто вчинив побиття Чорновол, яка відома своїми гострими публікаціями про бізнес, оборудки та маєтки українських можновладців.

источник: Insider




Ваше мнение:

Ваше имя *
Ваш e-mail
Ваше сообщение * Сообщения, содержащие оскорбления, ругательства и нецензурные выражения, будут удаляться без предупреждения.



Поля, отмеченные (*), обязательны к заполнению
Код на картинке *


НОВОСТИ
Специалисты Государственной аудиторской службы во время ревизии Бородянского поселкового совета выявили нарушения на 19,8 млн грн при использовании средств, выделенных на восстановление поселка.
У Києві спалахнув новий гучний будівельний скандал, пов’язаний із забудовником — у Подільському районі ЖК “Рибальський”, який мають здати у четвертому кварталі 2023-го, може стати черговим недобудом.
С февраля по июль 2023 года Турция импортировала около 160 600 тонн угля из оккупированных частей Донецкой и Луганской областей. Общая сумма составляет $14,3 млн.
С начала 2023 г. госпредприятие “Мультимедийная платформа иновещания Украины” заключило соглашений на 360 миллионов гривен: в июле были обнародованы заказы на 217 млн грн, а после отставки Александра Ткаченко с должности министра культуры в августе-сентябре заключили договоров еще на 139 млн грн
Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук заяв, що окрім звільнення Ганни Маляр з посади заступника міністра оборони має бути і кримінальна відповідальність.
Попри важкий фінансовий стан операторів систем розподілу всі вони здійснюють як підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду, так і відновлювані роботи — там, де мережі були пошкоджені обстрілами.
Минувшей ночью военная разведка СБУ с помощью дронов-камикадзе атаковала военные самолеты россиян на Курском аэродроме.
Бывший генпрокурор Украины снова обвинил Байдена и его сына в коррупции
Міністр юстиції Денис Малюська і Центральна Колегія міністерства прийняли рішення щодо корпоративних прав власності на ТОВ "Укрбуд Девелопмент"
Сегодня, 4 февраля, боец ​​Нацгвардии Артемий Рябчук, подозреваемый по делу о расстреле военнослужащих в Днепре, отказался от всех показаний, которые ранее давал правоохранителям.
Сегодня, 4 февраля, судьи Высшего антикоррупционного суда Виктор Маслов, Леся Федорак, Игорь Строгий огласили приговор по делу судьи Славянского горрайонного суда Донецкой области Игоря Минаева в получении взятки.






Загрузка...


Погода, Новости, загрузка...
 
© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.
Разработано компанией
AB Design 2007