КОМПРОМАТ.UA | У Шуфрича був роман із зіркою еротики? ФОТО
КОМПРОМАТ.UA
началопоискконтакт

RSS | Блогеры | О нас


СТАТЬЯ
У Шуфрича був роман із зіркою еротики? ФОТО


У Шуфрича був роман із зіркою еротики? ФОТО

31 мая 2012



0
 

За чутками, екс-міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич буцімто мав стосунки із відомою еротик-моделлю, Playmate of the Year 2009-го року Євгенією Діордійчук.

Принаймні про це розповіла журналу "Телепростір" учасниця теле-шоу "Холостяк-2" Марина Серженюк з Одеси. Про роман заступника секретаря Ради нацбезпеки жіночка обмовилася, переповідаючи виданню скандальні історії телепроекту.

Так, одеситка Серженюк повідомила, що дві учасниці того ж таки проекту — Даша Хавроненко та Євгенія Діордійчук — мали конфліктні стосунки.

"Тим більше, вона (Даша) негарно ображала Євгенію Діордійчук — називала її, вибачте, "кінчений шльондрою", хвойдою тощо. Женя їй якось закрила рота і сказала: "Дашо, ми з тобою на одному строю крутилися. Тож ти закрий свого рота", — переповіла Марина.

За словами жінки, така ворожнеча між дівчатами була зумовлена ревнощами буцімто до Нестора Шуфрича.

"Я спочатку не розуміла в чому річ. Тільки потім я дізналася, що Даша — помічниця депутата, хто депутат і так далі. А потім виявилося, що у її шефа був зв'язок з Женею. Тому вона її так не злюбила. І тоді я все зрозуміла", — резюмувала Марина.

Подейкують, Шуфрич буцімто мав стосунки із відомою еротик-моделлю

Нестору Івановичу приписують зв'язок із колегою жертви Ландіка, Євгенією Діордійчук

Втім, уточнити, хто саме був тим депутатом, в якого агресивна Даша Хавроненко працює помічником, жіночка стовідсотково не змогла. Лише передала чужі плітки.

"Я не знаю наскільки ця інформація правдива, але в проекті говорили, що це Нестор Шуфрич. Знову ж таки, я не знаю, чи це правда", — зауважила Марина.

На зауваження, що Шуфрич вже давно не депутат, одеситка повторила, що сама нічого не знає і передає лише те, що говорили на проекті.

Тож, якщо вірити словам одеситки, між зіркою еротики Діордійчук і Нестором Івановичем був роман. Принаймні саме про це розпускали плітки на популярному теле-шоу.

Якщо вірити чуткам-пліткам, між зіркою еротики і Нестором Івановичем був роман

Вже близько 10 років Женя Діордійчук відома в інтернеті під псевдонімами Katie Fey і Jenya D. Вона — одна з головних зірок популярних еротичних журналів Playboy та Met-Art тощо.

В інтернеті можна знайти інформацію про те, що Євгенія народилася у містечку Дружківка, на Донеччині, 30-го березня 1983-го року. Дівчина, чиє оголене тіло прикрашає не один журнал, має вищу освіту за спеціальністю "дизайнер одягу".

Як раніше писав ТаблоID, у березні Євгенія Діордійчук вийшла заміж у Лас-Вегасі. Її чоловіком став екс-кавалер тусовщиці Наталії Окунської, музикант Влад Дебрянський.

Зауважимо, що наразі не вдалося зв‘язатися із помічницею Нестора Шуфрича Юлією Буяновською ,аби прояснити ситуацію.

Також додамо, що Нестор Іванович був двічі одружений. При цьому другою його дружиною була учасниця конкурсу краси Наталія Ворона. Також екс-міністру приписували роман із нині ув‘язненою екс-прем‘єркою Юлією Тимошенко.

А у грудні 2011-го року Шуфрича бачили у компанії молоденької брюнетки в одному із заміських клубів. Дівчину буцімто звали Леся і Нестор Іванович, за чутками, навіть подумував про чергове одруження.

Фото "Телепростір", "Дусі", а також фото Playboy та Met-Art із сайтів та блогів board.hvgbook.net, lj.rossia.org, websklad.net, www.artfile.ru, valse-boston.livejournal.com

источник: tabloid.com.ua
Развитие событий

Шуфрич: Все признают, что зарплата в целом выросла значительно
Шуфрич: Для выведения зарплат из тени будут сажать в тюрьму
Шуфрич мечтает подсидеть Балогу
Олигарх Новинский присоединился к Шуфричу с двумя девушками в ночном клубе
Шуфрич в СНБО стал совсем плох
У Шуфрича був роман із зіркою еротики? ФОТО
В квартире Нестора Шуфрича провели обыск
Шуфрич получил в наследство 75 миллионов
Зачем Шуфрич подставляет Президента Януковича?
Исчез гендиректор газовой компании, контролируемой Шуфричем
Сын Шуфрича признается, что карьеру ему обеспечил отец
Шуфрич извинился перед "Севастополем"
Шуфрич назвал "Севастополь" клоунами
Шуфрич и сам удивляется, в чью больную голову могла прийти идея доверить ему область
Нестор Шуфрич может стать губернатором в Ивано-Франковске




Ваше мнение:

Ваше имя *
Ваш e-mail
Ваше сообщение * Сообщения, содержащие оскорбления, ругательства и нецензурные выражения, будут удаляться без предупреждения.



Поля, отмеченные (*), обязательны к заполнению
Код на картинке *


НОВОСТИ
Специалисты Государственной аудиторской службы во время ревизии Бородянского поселкового совета выявили нарушения на 19,8 млн грн при использовании средств, выделенных на восстановление поселка.
У Києві спалахнув новий гучний будівельний скандал, пов’язаний із забудовником — у Подільському районі ЖК “Рибальський”, який мають здати у четвертому кварталі 2023-го, може стати черговим недобудом.
С февраля по июль 2023 года Турция импортировала около 160 600 тонн угля из оккупированных частей Донецкой и Луганской областей. Общая сумма составляет $14,3 млн.
С начала 2023 г. госпредприятие “Мультимедийная платформа иновещания Украины” заключило соглашений на 360 миллионов гривен: в июле были обнародованы заказы на 217 млн грн, а после отставки Александра Ткаченко с должности министра культуры в августе-сентябре заключили договоров еще на 139 млн грн
Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук заяв, що окрім звільнення Ганни Маляр з посади заступника міністра оборони має бути і кримінальна відповідальність.
Попри важкий фінансовий стан операторів систем розподілу всі вони здійснюють як підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду, так і відновлювані роботи — там, де мережі були пошкоджені обстрілами.
Минувшей ночью военная разведка СБУ с помощью дронов-камикадзе атаковала военные самолеты россиян на Курском аэродроме.
Бывший генпрокурор Украины снова обвинил Байдена и его сына в коррупции
Міністр юстиції Денис Малюська і Центральна Колегія міністерства прийняли рішення щодо корпоративних прав власності на ТОВ "Укрбуд Девелопмент"
Сегодня, 4 февраля, боец ​​Нацгвардии Артемий Рябчук, подозреваемый по делу о расстреле военнослужащих в Днепре, отказался от всех показаний, которые ранее давал правоохранителям.
Сегодня, 4 февраля, судьи Высшего антикоррупционного суда Виктор Маслов, Леся Федорак, Игорь Строгий огласили приговор по делу судьи Славянского горрайонного суда Донецкой области Игоря Минаева в получении взятки.






Загрузка...


Погода, Новости, загрузка...
 
© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.
Разработано компанией
AB Design 2007