КОМПРОМАТ.UA | Мажорські будні. Проти пасинка депутата від Партії регіонів порушено справу?
КОМПРОМАТ.UA
началопоискконтакт

RSS | Блогеры | О нас


СТАТЬЯ
Мажорські будні. Проти пасинка депутата від Партії регіонів порушено справу?

Затриманий водій-дебошир Артем Криворучко (ліворуч) виявився пасинком депутата від Партії регіонів Ігоря Лисова  pravda.com.ua

Мажорські будні. Проти пасинка депутата від Партії регіонів порушено справу?

21 мая 2009



0
 

Весь минулий тиждень Партія регіонів вимагала відставки Юрія Луценка в зв’язку з інцидентом в аеропорту міста Франкфурт. Однак з понеділка ця тема зникла з їхніх вуст, парламентську трибуна була розблокована, плакати із закликом до міністра піти у відставку зняті з президії.

Скандал пішов у свисток, а повна реабілітація урядовця буде здійснена силами слідчої комісії, оскільки очевидно, що в Німеччині жодних документів вони не отримають.

"Наші американські консультанти сказали, щоб ми розблокували трибуну, бо виглядаємо деструктивно в очах виборців", — розповідають джерела в Партії регіонів причини такої різкої зміни поведінки.

Свою пораду технологи дали Януковичу дуже вчасно — бо якби регіонали продовжували розвивати тему Луценка, то "Народній самообороні" було би чим їм відповісти. Тому що поведінка представників вітчизняної еліти не має розподілу за політичною ознакою.

Минулого тижня в столиці стався шокуючий інцидент, у якому, за інформацією "Української правди", брав участь пасинок одного видного регіонала.

Джерела в Печерському райвідділі внутрішніх справ розповіли фабулу цих подій:

"У ніч з 14 на 15 травня на вулицях Києва ловили престижний позашляховик Mercedes ML 63 в тюнингу AMG, за кермом якого знаходився 23-річний киянин у явно нетверезому стані. (Орієнтовна вартість такого нового автомобілю — не менше 100 тисяч доларів.)
Автомобіль затриманого

Під час гонок нічним містом машина потрапила в око ДАІ, однак вони не змогли наздогнати джип, який має двигун потужністю 510 кінських сил. Його ганяли патрулі, але він утік від співробітників автоінспекції.

О 4 годині ночі поблизу червоного корпусу Університету водій своїм кремовим джипом зачепив комунальний автомобіль, який зранку здійснює поливання доріг.

Зупинившись, молодий хлопець підійшов до водія "поливалки" і звинуватив його у створенні ДТП.. Водій спецмашини пояснив молодику, що його автомобіль взагалі стояв на місці. Слово за слово, почалася сварка, свідками якої виявилися двоє молодих людей, що перебували в машині неподалік.

Вони спробували захистити водія спецмашини і заявили родичу депутата, що насправді у ДТП винний він.

Нічні пристрасті почали роздмухуватися з новою силою, коли пасинок нардепа дістав ножа. Хлопці, зрозумівши, що водій джипа — неадекватний, сіли в машину і поїхали в Печерський район. Однак цей юнак попрямував за ними, наздогнав їхній автомобіль і ударив його бампером свого Mercedes ML 63.

Хлопці встигли доїхати до паркінгу, але цей юнак їх наздогнав, і хлопцям нічого не залишалося, як в цілях самооборони застосувати зброю з гумовими кулями. Коли водій джипа зрозумів, що йому з ними не впоратися, він намагався поїхати. Однак він був затриманий співробітниками міліції на бульварі Лесі Українки і доставлений до Печерського райуправління.

На машині не було виявлено автомобільних знаків. Під час затримання цей юнак, хоч він і отримав поранення у ногу, чинив опір, на нього надягнули наручники. Щоб вгамувати неадекватного водія, проти нього застосували сльозоточивий газ".

Це — версія правоохоронців.

У підсумку проти молодого дебошира було порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу України — хуліганство, пов'язане з небезпекою для життя людей.

Дебоширом виявився пасинок депутата від Партії регіонів Ігоря Лисова — Артем Криворучко.

Лисов — у минулому заступник київського мера Олександра Омельченка, займався управлінням об’єктів комунальної власності Києва. Керував будівельною компанією "Ліко-холдинг".

Заарештований Артем є засновником ТОВ "Піраміда Плюс", видом діяльності якого є оптова торгівля автотоварами. Другим акціонером фірми виступає дружина депутата і мати Артема Оксана Лисова. 

Ми спробували дізнатися точку зору в самого депутата від Партії регіонів, однак він не брав слухавку і не передзвонив після того, як йому в смс-режимі було повідомлено прохання про коментар.

Помічник Лисова, почувши, в зв’язку з чим його турбують, сказав: "Вибачте, я зайнятий, передзвоніть пізніше". Однак в подальшому він також відмовився відповідати на дзвінки.

Тим часом на міліцію чиниться тиск з тим, щоб зам'яти цю незвичну за формою, але типову за змістом кримінальну справу.

источник: pravda.com.ua




Ваше мнение:

Ваше имя *
Ваш e-mail
Ваше сообщение * Сообщения, содержащие оскорбления, ругательства и нецензурные выражения, будут удаляться без предупреждения.



Поля, отмеченные (*), обязательны к заполнению
Код на картинке *


НОВОСТИ
Специалисты Государственной аудиторской службы во время ревизии Бородянского поселкового совета выявили нарушения на 19,8 млн грн при использовании средств, выделенных на восстановление поселка.
У Києві спалахнув новий гучний будівельний скандал, пов’язаний із забудовником — у Подільському районі ЖК “Рибальський”, який мають здати у четвертому кварталі 2023-го, може стати черговим недобудом.
С февраля по июль 2023 года Турция импортировала около 160 600 тонн угля из оккупированных частей Донецкой и Луганской областей. Общая сумма составляет $14,3 млн.
С начала 2023 г. госпредприятие “Мультимедийная платформа иновещания Украины” заключило соглашений на 360 миллионов гривен: в июле были обнародованы заказы на 217 млн грн, а после отставки Александра Ткаченко с должности министра культуры в августе-сентябре заключили договоров еще на 139 млн грн
Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук заяв, що окрім звільнення Ганни Маляр з посади заступника міністра оборони має бути і кримінальна відповідальність.
Попри важкий фінансовий стан операторів систем розподілу всі вони здійснюють як підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду, так і відновлювані роботи — там, де мережі були пошкоджені обстрілами.
Минувшей ночью военная разведка СБУ с помощью дронов-камикадзе атаковала военные самолеты россиян на Курском аэродроме.
Бывший генпрокурор Украины снова обвинил Байдена и его сына в коррупции
Міністр юстиції Денис Малюська і Центральна Колегія міністерства прийняли рішення щодо корпоративних прав власності на ТОВ "Укрбуд Девелопмент"
Сегодня, 4 февраля, боец ​​Нацгвардии Артемий Рябчук, подозреваемый по делу о расстреле военнослужащих в Днепре, отказался от всех показаний, которые ранее давал правоохранителям.
Сегодня, 4 февраля, судьи Высшего антикоррупционного суда Виктор Маслов, Леся Федорак, Игорь Строгий огласили приговор по делу судьи Славянского горрайонного суда Донецкой области Игоря Минаева в получении взятки.






Загрузка...


Погода, Новости, загрузка...
 
© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.
Разработано компанией
AB Design 2007