КОМПРОМАТ.UA | Житомирські правоохоронці затримали торгівця молодими українками
КОМПРОМАТ.UA
началопоискконтакт

RSS | Блогеры | О нас


СТАТЬЯ
Житомирські правоохоронці затримали торгівця молодими українками

  ntn.ua

Житомирські правоохоронці затримали торгівця молодими українками

24 марта 2009
  автор: Марина Борисполець, Олександр Мироненко  



0
 

У Житомирі затримали Упиря. Таке прізвисько має кримінальний авторитет, який разом зі своїми поплічниками вивозив в сексуальне рабство за кордон молодих українок. Кількість його жертв сягає сотні.

Ірина працювала вихователькою в дитячому садку. Робота подобалась, а ось зарплатні майже ні на що не вистачало. Коли познайомилася з молодим хлопцем, він пообіцяв влаштувати її гувернанткою в Іспанії. Вона одразу погодилась. Грошей на візу й переліт дівчина не мала. Та приятель сказав, що відправить її власним коштом, а вона попрацювавши трохи — поверне борг.

Ірина, постраждала: "Я туда приехала, в Барселону, и меня там встретили его, я так понимаю, друзья или знакомые, забрали у меня паспорта, чтобы для какой-то там регистрации по месту. И отвезли меня, ну, как типа ночного клуба. Я, в принципе, начала спрашивать, ну, в чем работа моя будет заключаться. Они сказали, что никакой гувернанткой ты не будешь, будете работать здесь в ночном клубе и предоставлять секс-услуги клиентам".


Майже всі гроші за роботу в дівчини відбирали. Втекти вона не могла — не мала ні документів, ні фінансів. Але, врешті їй таки поталанило.

Ірина, постраждала: "У меня друзья во Франции живут, подруга очень хорошая. В общем попался клиент — француз, оказался очень порядочным человеком, приличным. Он помог мне выехать, он просто забрал меня без документов, без ничего и вывез к подруге. Я уже по телефону связывалась с родителями, они сделали документы, чтобы я могла вернуться назад".

Таких як Ірина виявилося близько сотні. Деяким вдалося втекти, інших повернули. Дехто після омріяної роботи за кордоном став інвалідом. Проте більшість жертв Упиря й досі лишаються в Іспанії. Работоргівця і двох його поплічників затримали.

Оперативник: "Були вилучені документи, підробні паспорти, яких мали намір переправити до Іспанії з метою подальшої сексуальної експлуатації. Також були вилучені документи, паспорти зловмисників, підробні документи з їх фотографіями, громадян інших держав".

Під час обшуку в авторитета виявили також саморобний вогнепальний пристрій у вигляді кулькової ручки, запали до бойових гранат, банківські картки та наркотики. Утім затримали тільки частину тих, хто продавав житомирок.

Едуард Федосов, керівник УБОЗ УМВС України в Житомирській області: "Ми розуміємо, що вивоз чи існування такої групи неможливе без корупційних зв’язків. Тобто на даний час ми встановлюємо ці зв’язки, коло осіб причасних до цього злочину. Ми на даний час зв’язалися з каналами Інтерполу, з нашими колегами за межами країни, щодо відпрацювання відстеження осіб, причетних до цього за межами держави".

Хоча слідство ще триває, але за вже наявними матеріалами порушено кілька кримінальних справ, за статтями — торгівля людьми, незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотиків.

источник: ntn.tv




Ваше мнение:

Ваше имя *
Ваш e-mail
Ваше сообщение * Сообщения, содержащие оскорбления, ругательства и нецензурные выражения, будут удаляться без предупреждения.



Поля, отмеченные (*), обязательны к заполнению
Код на картинке *


НОВОСТИ
Специалисты Государственной аудиторской службы во время ревизии Бородянского поселкового совета выявили нарушения на 19,8 млн грн при использовании средств, выделенных на восстановление поселка.
У Києві спалахнув новий гучний будівельний скандал, пов’язаний із забудовником — у Подільському районі ЖК “Рибальський”, який мають здати у четвертому кварталі 2023-го, може стати черговим недобудом.
С февраля по июль 2023 года Турция импортировала около 160 600 тонн угля из оккупированных частей Донецкой и Луганской областей. Общая сумма составляет $14,3 млн.
С начала 2023 г. госпредприятие “Мультимедийная платформа иновещания Украины” заключило соглашений на 360 миллионов гривен: в июле были обнародованы заказы на 217 млн грн, а после отставки Александра Ткаченко с должности министра культуры в августе-сентябре заключили договоров еще на 139 млн грн
Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук заяв, що окрім звільнення Ганни Маляр з посади заступника міністра оборони має бути і кримінальна відповідальність.
Попри важкий фінансовий стан операторів систем розподілу всі вони здійснюють як підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду, так і відновлювані роботи — там, де мережі були пошкоджені обстрілами.
Минувшей ночью военная разведка СБУ с помощью дронов-камикадзе атаковала военные самолеты россиян на Курском аэродроме.
Бывший генпрокурор Украины снова обвинил Байдена и его сына в коррупции
Міністр юстиції Денис Малюська і Центральна Колегія міністерства прийняли рішення щодо корпоративних прав власності на ТОВ "Укрбуд Девелопмент"
Сегодня, 4 февраля, боец ​​Нацгвардии Артемий Рябчук, подозреваемый по делу о расстреле военнослужащих в Днепре, отказался от всех показаний, которые ранее давал правоохранителям.
Сегодня, 4 февраля, судьи Высшего антикоррупционного суда Виктор Маслов, Леся Федорак, Игорь Строгий огласили приговор по делу судьи Славянского горрайонного суда Донецкой области Игоря Минаева в получении взятки.






Загрузка...


Погода, Новости, загрузка...
 
© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.
Разработано компанией
AB Design 2007