КОМПРОМАТ.UA | "Буратіни", шикуйсь! Флетчер повернувся
КОМПРОМАТ.UA
началопоискконтакт

RSS | Блогеры | О нас


СТАТЬЯ



"Буратіни", шикуйсь! Флетчер повернувся

17 января 2008
  автор: Андрій Орлик  



0
 

У столичному метро знову з’явилися листівки, які запрошують усіх бажаючих на тренінги з наставником-мільйонером.

4post уже писав про те, як Роберт Флетчер витяг мільйони з українців, які хотіли стати багатими. Наше дослідження не обмежилось однією публікацією, адже допомагали будувати фінансові піраміди українцю американського походження самі наші громадяни.

Нагадаємо, вся ця історія з начебто розкриттям грандіозної фінансової афери почалася в ніч з 9 на 10 листопада 2007 р., коли українські прикордонники затримали Флетчера, який намагався виїхати в Росію за фальшивим паспортом.

Потім містер Флетчер кудись зник, і Державна прикордонна служба була змушена навіть розмістити інформацію про те, як затримували і потім відпустили від заставу цього "мільйонера".

Деякий час потому про Роберта Флетчера нічого не було чути (хіба що під час веб-конференції, яку він дав своїм прихильникам на власному сайті 26 листопада), аж поки він не виринув на нічному семінарі у Вінниці. Там американський "бендер" укотре розповідав про свої успіхи, а також про недовге перебування в українській в’язниці.

Словом, нічого нового не сказав, зате відзвітував, що, мовляв, усе гаразд, а те, що пишуть газети і говорять в правоохоронних органах — провокації недругів.

І от днями в київському метрополітені з’явилися листівки, де українців можуть навчити "робити гроші". Причому листівки не лише були наклеєні по вагонах, але й роздавалася вручну — хлопчиною в накидці з портретом Флетчера. Таке-от ноу-хау. Цікаво, чому співробітники підземки дозволяють займатися подібною діяльністю? Американці ж справу проти Флетчера не закрили, та й вітчизняні правоохоронці начебто не вважають його абсолютно невинним: на одному з брифінгів колишній керівник ЦГЗ МВС Костянтин Стогній навіть говорив, що правоохоронці відстежують діяльність подібних осіб, і прізвище Флетчер їм знайоме.

На листівці в метро були телефони контактних осіб, які запрошують у Тренінгову академію успіху почесного академіка, професора, доктора якихось наук (яких саме, ніде не вказано) Роберта Флетчера. До речі, цей шановний пан носить академічне звання "Почесний доктор Університету "Львівський Ставропігіон" (Вчена рада вузу надало йому його 21 червня 2007 р.). Власне, на одному з останніх засідань Державної акредитаційної комісії МОН України цей вуз одержав "на горіхи" за рівень підготовки фахівців, і стоїть питання про доцільність його подальшої роботи в освітній галузі.

Так от, ми зв’язалися з однією з контактних осіб, вказаних на листівці, Ігорем. Автор цих рядків, звісно, кореспондентом 4post не представлявся, просто сказав, що дуже хоче відкрити свій бізнес.

Ігор сказав, що їхня академія пропонує тренінги пана Флетчера, який у 22 роки став мільйонером і розробив свою систему допомоги мільйонерам-початківцям. Про вартість цих тренінгів поки говорити зарано, адже я маю спочатку відвідати пробну лекцію, де зі мною познайомляться, та і я вирішу, чи можу тут щось навчитися. Звісно, Ігор поцікавився, де працює чи навчається його співрозмовник, а потім повідомив, що мені варто прийти на тренінг (його вестиме або Флетчер, або його послідовники), і там усе буде зрозуміло.

Ми не могли не втриматися і не спитати, чи правду писали газети про затримання і махінації Роберта Флетчера. Цитуємо відповідь мовою оригіналу "Вы верите всему, что пишут в газетах? Вы знаете, что знаете, что в Украине есть около 1000 семей, которые контролируют весь крупный бизнес и ресурсы? Как вы считаете, если Роберт Флетчер запустил систему и проекты в Украине, компанию, оценочная стоимость которой за год выросла с нуля на сотни миллионов долларов, он мог кому-то перейти дорогу? Глупый человек, который прочитает эти статьи, не будет ни с кем общаться и поверит написанному. Но если человек умный, то он отслеживает статьи, и видит, что все пишут одно и то же, только меняют слова местами, то все становится понятно".

Чомусь при цій промові згадалися слова Голохвастова у п’єсі "За двома зайцями": "Натирально, в каждом обхождении главная хворма — ученость. Потому ежели человек ученый, так ему уже свет переменяется: тогда, примером, что Хивре будет белое, то ему рябое, что Хивре будет персона, то ему... пардон! Вы меня, Проня Прокоповна, понимаете?" Звісно ж, "понімаєм", і пам’ятаємо, якого фіаско зазнав герой комедії Михайла Старицького.

источник: 4post.com.ua




Ваше мнение:

Ваше имя *
Ваш e-mail
Ваше сообщение * Сообщения, содержащие оскорбления, ругательства и нецензурные выражения, будут удаляться без предупреждения.



Поля, отмеченные (*), обязательны к заполнению
Код на картинке *


НОВОСТИ
Специалисты Государственной аудиторской службы во время ревизии Бородянского поселкового совета выявили нарушения на 19,8 млн грн при использовании средств, выделенных на восстановление поселка.
У Києві спалахнув новий гучний будівельний скандал, пов’язаний із забудовником — у Подільському районі ЖК “Рибальський”, який мають здати у четвертому кварталі 2023-го, може стати черговим недобудом.
С февраля по июль 2023 года Турция импортировала около 160 600 тонн угля из оккупированных частей Донецкой и Луганской областей. Общая сумма составляет $14,3 млн.
С начала 2023 г. госпредприятие “Мультимедийная платформа иновещания Украины” заключило соглашений на 360 миллионов гривен: в июле были обнародованы заказы на 217 млн грн, а после отставки Александра Ткаченко с должности министра культуры в августе-сентябре заключили договоров еще на 139 млн грн
Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук заяв, що окрім звільнення Ганни Маляр з посади заступника міністра оборони має бути і кримінальна відповідальність.
Попри важкий фінансовий стан операторів систем розподілу всі вони здійснюють як підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду, так і відновлювані роботи — там, де мережі були пошкоджені обстрілами.
Минувшей ночью военная разведка СБУ с помощью дронов-камикадзе атаковала военные самолеты россиян на Курском аэродроме.
Бывший генпрокурор Украины снова обвинил Байдена и его сына в коррупции
Міністр юстиції Денис Малюська і Центральна Колегія міністерства прийняли рішення щодо корпоративних прав власності на ТОВ "Укрбуд Девелопмент"
Сегодня, 4 февраля, боец ​​Нацгвардии Артемий Рябчук, подозреваемый по делу о расстреле военнослужащих в Днепре, отказался от всех показаний, которые ранее давал правоохранителям.
Сегодня, 4 февраля, судьи Высшего антикоррупционного суда Виктор Маслов, Леся Федорак, Игорь Строгий огласили приговор по делу судьи Славянского горрайонного суда Донецкой области Игоря Минаева в получении взятки.






Загрузка...


Погода, Новости, загрузка...
 
© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.
Разработано компанией
AB Design 2007