КОМПРОМАТ.UA | Перспективы Украины в условиях внутриполитических и внешнеполитических вызовов
КОМПРОМАТ.UA
началопоискконтакт

RSS | Блогеры | О нас


СТАТЬЯ
Перспективы Украины в условиях внутриполитических и внешнеполитических вызовов


Перспективы Украины в условиях внутриполитических и внешнеполитических вызовов

09 сентября 2008



0
 

Олег Борисович Рыбачук родился 22 апреля 1958 года в с.Погребище Винницкой области. Образование высшее. В 1980 году окончил Киевский университет им.Т.Шевченко, факультет романо-германской филологии (специальность — переводчик-референт английского и французского языков). В 1993-1996 гг. получил второе высшее в Киевском национальном экономическом университете, на факультете "финансы и кредит" (специальность — экономист).

В 1980-1986 гг. — инспектор, старший инспектор на Киевской таможне. 1986-1991 гг. — переводчик с английского языка предприятия "Закордоннафтобуд" в Республике Индия. В 1992 г. — начальник отдела валютных операций в Киевском акционерном коммерческом биржевом банке "Киевбиржбанк". 1992-1999 гг. — начальник отдела внешних связей, начальник управления международных банковских связей, директор департамента международных связей Национального банка Украины. 1999-2001 гг. — руководитель Службы Премьер-министра Украины Виктора Ющенко, с которым тесно сблизился еще работая в Нацбанке.

В 2001-2002 гг. — вице-президент Черноморского банка торговли и развития в Салониках (Греция). 2002-2005 гг. — народный депутат Украины IV созыва от блока В.Ющенко "Наша Украина" (№29 в списке). Член фракции "Наша Украина", председатель подкомитета по вопросам банковской деятельности и валютного регулирования Комитета ВР по вопросам финансов и банковской деятельности. С февраля по сентябрь 2005 года — Вице-премьер-министр Украины по вопросам европейской интеграции в первом правительстве Юлии Тимошенко. С сентября 2005 по октябрь 2006 года — Государственный секретарь Украины, а затем глава Секретариата Президента Украины. С октября 2006 года — штатный советник Президента Украины Ющенко. В декабре 2007 г. был переведен во "внештатники". 4 марта 2008 г. президентским Указом отстранен от выполнения обязанностей внештатного советника главы государства. В данный момент Олег Рыбачук является главой наблюдательного совета Фундации "Суспільність", а также директором "Евро-атлантического Университета", которые занимаются вопросами интеграции Украины в ЕС и НАТО.

В 2004 г. Олег Рыбачук принимал активное участие в избирательной кампании оппозиционного кандидата в Президенты Украины В.Ющенко и в "оранжевой революции". Член политсовета пропрезидентской партии "Народный Союз "Наша Украина", составляющей костяк парламентского блока "Наша Украина — Народная самооборона" (НУНС). Возглавил канцелярию Президента после демарша Александра Зинченко. С заявления предшественника Рыбачука начался коррупционный скандал вокруг людей из ближайшего окружения В.Ющенко, который закончился отставкой Кабмина Тимошенко. Работа Секретариата Президента под руководством О.Рыбачука не ознаменовалась какими-либо скандалами и потрясениями в украинской политике, а сам глава канцелярии не пытался перевоплотиться в "серого кардинала" главы государства. Впрочем, по мнению наблюдателей, он и не ставил перед собой такую задачу. В отличие от преемника — Виктора Балоги, который превратил Секретариат в альтернативный центр исполнительной власти и после победы в 2007 году над правительством Виктора Януковича приступил к войне со вторым правительством Ю.Тимошенко. Неслучайно после ряда атак Балоги и его команды на Кабмин более миролюбивый и не слывущий мастером и любителем политических интриг О.Рыбачук выразил обеспокоенность ролью президентского Секретариата в противостоянии ветвей власти и междоусобицах партнеров по правящей коалиции "БЮТ — НУНС". И подчеркнул, что В.Балога в своих заявлениях не всегда выражает позицию Президента. А уже через неделю Указом В.Ющенко оказался отстранен от выполнения обязанностей советника. Возможно, это только лишь стечение обстоятельств. Однако бросается в глаза то, что за последнее время окружение Президента запестрило лицами, которые еще недавно были его политическими оппонентами или сотрудничали с таковыми. И, наоборот, рядом с Ющенко на Банковой почти не осталось представителей его старой гвардии. А Рыбачук был именно "аксакалом".

Вскоре после отставки сам О.Рыбачук заявил в интервью "Интерфаксу-Украина", что связывает свое увольнение с озвученным критическим взглядом на взаимоотношения президентского Секретариата и Кабмина. А также сказал, что получал с Банковой "определенные косвенные предупреждения".

Также экс-советник сообщил, что намерен продолжать публичную общественную деятельность в поддержку европейского и евро-атлантического курса Украины и не собирается участвовать в уже существующих и будущих партийных проектах.

Политик женат. Жена Инна — профессиональный музыкант, выпускница Киевской консерватории (по классу фортепьяно), в прошлом — преподаватель музыкальной школы. У супругов двое детей — дочь Анна и сын Станислав.

Семья О.Рыбачука не один год пребывала в близких отношениях с семьей В.Ющенко. Сохраняется ли эта связь до сих пор — вопрос. 

В яких Ви відносинах з бувшим головою Митної служби України Егоровим?

Назар Киев
05.09.08 14:25

О.Р. Вітаю всіх читачів Ліги, питань отримано надзвичайно багато, питань різних, цікавих, гострих, політичних, провокативних. Спробую дати відповіді на всі питання.

Єгоров — це людина, яка прийшла на місце, звільнене мною в Бориспільській митниці після мого відрядження майже на 5 років до Індії. Мав службові стосунки з Єгоровим під час прем’єрства Віктора Ющенка. Єгоров — один із небагатьох, на мою думку, фахових митників в Україні. Зараз ми іноді обмінюємось СМС-ками.

Доброго дня, пане Рибачук. Мені цікава ваша думка ось з якого приводу. Скажіть, чому Олег Борисович, перебуваючи на посаді керівника Секретаріату Президента, зовсім мало, а можливо і взагалі не використовував, так званий адміністративний ресурс для власного піару, на відміну від теперішнього глави секретаріату? Можливо мав би на сьогодні свою власну партєйку. Дякую.

Юрій
05.09.08 15:14

О.Р. Моя основна мета на посаді керівника Секретаріату полягала в тому, щоб Банкова перестала сприйматися українцями, як якийсь центр зла, інтриг, де приймаються незрозумілі рішення, виходять закриті для друку укази, де журналісти бачили керівника Секретаріату лише під час його призначення і звільнення. Саме Банкова визначала результат будь-яких виборів, саме Банкова формувала більшість в парламенті, і мені потрібно було довести, що перші парламентські вибори під час президентства Віктора Ющенка проходитимуть за зовсім іншим сценарієм. Ефективність роботи Секретаріату Президента можна виміряти лише одним — розумінням і підтримкою дій Президента в Україні і світі.



Уважаемый Олег Борисович! Скажите, пожалуйста, каково Ваше отношение к приданию русскому языку статуса второго государственного в нашей стране, а также каково Ваше мнение о теперешних взаимоотношениях между КМУ и СП, и между Тимошенко и Ющенко?!

С уважением, Александр Кава
05.09.08 15:53

О.Р. Я не бачу необхідності змінювати Конституцію і надавати російській мові статусу другої державної. Цей крок жодним чином не покращить життєвих стандартів українців, не об’єднає країну, не зробить нас більш конкурентоспроможними. Я розумію, що він використовується політиками з протилежною метою. Нинішні стосунки між Кабінетом Міністрів і Секретаріатом Президента, а також між Тимошенко і Ющенко є абсолютно неприйнятними, недостойними країни, яка декларує відданість ідеї європейської інтеграції і є насправді європейською країною.



Господин Рыбачук, скажите, пожалуйста, считаете ли Вы реально, а не теоретически, возможным второй президентский срок для Виктора Ющенко? Спасибо!

Otto
05.09.08 15:55

О.Р. Я вважаю, що за нинішніх обставин Віктор Ющенко практично не має реальних шансів бути обраним загальнонародним Президентом України на повторний термін.



Олег Борисович, как Вы считаете, имело ли руководство Грузии право применять оружие против мирных жителей Южной Осетии?

Otto
05.09.08 15:58

О.Р. Звичайно, керівництво Грузії, як і керівництво будь-якої демократичної країни, не мало права застосовувати зброю проти мирних жителів Південної Осетії, як не мала права на відверту агресію, під приводом захисту своїх миротворців, Росія.



Господин Рыбачук, видите ли Вы себя, и если видите, то где именно в системе государственной власти Украины при президенте Юлии Тимошенко? Спасибо за ответ!

Otto
05.09.08 16:01

О.Р. Мені невідомо, яким саме президентом буде Юлія Тимошенко, якими будуть її зовнішньополітичні пріоритети, якою буде її політика. Тому відповісти важко.



Пане Рибачук, а чи згадуєте Ви буремні часи у Бориспільській митниці!? Яким комсомольським активістом і передовиком Ви Були? В яких неофіційних стосунках Ви перебували з одним із заступників митниці, який представляв КДБ України?

Віктор
05.09.08 16:31

О.Р. Часи у Бориспільській митниці мною не сприймаються буремними, особливо в порівнянні з сьогоденням. Моїм громадським навантаженням було проводити політінформацію. Після однієї з таких політінформацій, а саме зв’язаної зі збиттям радянським винищувачем корейського літака, на борту якого було близько 300 пасажирів, і про обставини цього інциденту в радянській пресі практично нічого не писалось, до мене підійшов заступник митниці, який представляв КДБ, і відмітив надзвичайно високу поінформованість мене, як політінформатора, а потім підкреслив, що в жодному з радянських джерел подібна інформація не з’являлася. Далі він сказав, що теж слухає новини міжнародної служби BBC, і посміхнувся, порадивши мені бути обачнішим. Можливо, це і є "неофіційні стосунки".



Хотелось бы узнать Ваше мнение насчёт этих варваров-москалей, которые ещё в 1945 году непропорционально применили силу, грубейшим образом нарушили территориальную целостность Германии, и довели до самоубийства её законно избранного канцлера.


05.09.08 20:21

О.Р. Я не можу навіть жартувати, чи, як прийнято зараз, "прикалываться" на такі теми, а іншого ви й не очікуєте.



Всему виной национальные силы. В Прибалтике они были мотором преобразований. У НАС МНОГИЕ СТАЛИ ЗАРОБИТЧАНАМИ, И ПЕРЕШЛИ В ДРУГИЕ ПАРТИИ, ГДЕ СТАЛИ ГИГАНТАМИ МЫСЛИ. Многие разменяли Майдан на карман. Бывая на Западной Украине и беседуя с некоторыми из "свидомых" — я в шоке от их антисемитизма и низкого уровня образования. А нелегитимный орган полуторатысячный секретариат? Ваши планы? Войдете ли в БЮТ? Других то нет.

Слава Украине
05.09.08 20:45

О.Р. На демократичних силах, звичайно, лежить велика доля відповідальності, але політиків обираємо ми з вами, свідомих і несвідомих. Я поділяю ваш шок від низького рівня освіти, стурбованість зростаючим антисемітизмом чи випадками расизму в Україні, але при цьому це стосується всієї України. Для мене особливо шокуючою є політична культура української еліти. В ток-шоу неможливо приймати участь, тому що, закривши очі, відчуєш себе десь на базарі, а не на програмі за участю провідних політиків. Що особливо турбує — такий стиль переймають саме молоді політики з високим рівнем освіти і високими досягненнями у своєму бізнесі чи професійній кар’єрі. Я не розумію, навіщо в Секретаріаті тримати півтори тисячі чиновників. Щиро намагався змінити, будучи головою Секретаріату, структуру самого Секретаріату, а також Державного управління справами. Президент мене не підтримав.
Сподіваюсь, в Україні з’явиться політична сила з європейською програмою, а не з європейською назвою, а також з політиками, які є однодумцями і сповідують спільні цінності, прозорі, зрозумілі. Думаю, що така партія зможе об’єднати навколо себе багатьох людей.



Не боитесь команды фас от Ющенко и лишения гражданства, как у Жвании? Поэтому не делаете резких шагов? Не вступаете в БЮТ? Пойдет ли Ющенко на чрезвычайное положение и введение танков? Даст ли команду уничтожить Тимоху? Я не удивлюсь. Хотя грех смеяться над больным.

Бывший оранжевый
05.09.08 20:52

О.Р. За публічні стосунки Ющенко-Жванія мені просто соромно. Оскільки часто бачу запитання "чому не вступаєте в БЮТ?", розумію, що нікому й не спадає на думку, що я можу стати членом "престижного клубу регіоналів":)
Я гордий від того, що Україна є єдиною країною на пострадянському просторі, де політичні дискусії не вигравалися за рахунок використання танків і військової сили. Не вірю в таку можливість і зараз, будь-який політик, який спробує реалізувати силовий сценарій в Україні, просто зникне з орбіти.



Как относитесь к партайгеноссе Леониду Блаженному? Связано ли его "крышевание" гарантом, с участием последнего в дерибане земли? Отсутствие ответа — тоже ответ.

бывший оранжевый
05.09.08 20:59

О.Р. Феномен Черновецького в Києві і загроза його розповсюдження на всю Україну, безумовно, існує. Це суміш нових технологій, які не мають нічого спільного з європейською політичною культурою. Підтримку президентом такого типу політиків геть не розумію.



Шановний, мені здається що Вас в політиці ніхто не чекає, і нічого доброго Ви зробити для нашого народу не можете та й не хочете. Це тільки Ваша і Ваших друзів думка, що Ви комусь потрібні. Я не сумніваюсь, що знову Ви будете на якісь посаді, але знайте це не за заслуги перед Україною а тільки через хороші Ваші відносини із певними людьми. Люди замучились уже дивитись на Вас усіх — помаранчевих, глубих, зелених, червоних та інших. Ми хочемо просто нормально жити та їсти. Тоді скажіть мені, чи я не правий?

просто Микола
05.09.08 21:26

О.Р. Кажу чесно, Миколо, ти правий у своєму бажанні нормально жити та їсти, хоча для тебе визнання такої правоти має бути образливим. Я цілком свідомий того, що на мене у нинішній політиці ніхто не чекає. Перспектива бути на якійсь посаді геть не вабить, просто не розумію людей, які намагаються все життя не вибиратися з цього владного виру, примудряючись навіть двічі, а то й тричі заходити в одну й ту ж ріку. Саме тому я займаюсь громадською діяльністю, питаннями європейської інтеграції України і особливо питаннями безпеки нашої держави. Але ще раз підкреслюю — це моя громадська ініціатива.

 

Олег Борисович, Вы можете пояснить, что же все-таки твориться между президентом и премьером (я имею в виду Украины)?

Александр
05.09.08 21:37

О.Р. Між президентом і прем’єром відбувається щось очевидно нездорове, ірраціональне, таке, що переходить межу звичайної політичної конкуренції. Вже вкотре виборець дає їм свій наказ бути разом, і вже вкотре вони цей наказ ігнорують. Ціна — європейська перспектива України, мізерні шанси отримати ПДЧ в грудні, загроза для України ще на декілька років втратити можливість приймати активну участь у виробленні глобальної політики, боротьбі з такими загрозами як розповсюдження СНІДу, туберкульозу, екологічними проблемами тощо.



Чудову памятаю Вашу діяльність на посту Голови Секретаріату Президента і ось чому. У 2005 р. я змушений був звільнитись з посади директора одного з підприємств Чорнобильської зони відчуження, при цьому, як не парадоксально саме за підтримку Ющенка. Це довга історія — не для цього формату. За правдою куди ж було звертатись — певно, що до Секретаріату — до його Голови. Ну я так і зробив. Так цей... Секретаріат під Вашим керівництвом — дай Бог Вам здоров`я — відправив моє проханні, мій біль — чиновнику, з-за якого я був змушений звільнитись :-)). Отакої. З часом я зрозумів, що немає ничого дивного в цьому — ви всі апельсини просто не здатні на практичні і логічні дії — за таких як Ви і Ваша братія, в тому числі і Ваш президент російською мовою кажуть — "поведенные". Чим скоріше наш нарід Вас стерилізує шляхом виборів — тобто не вибору на наступних виборах — тим краще для країни. Удачі у настіпній Вашій діяльності не бажаю, не з-за того, що тримаю обіду, а з-за того, що вона удача Вам не потрібна.

Юрко радіоактивний
06.09.08 08:48

О.Р. Ще раз визнаю, що мені не вдалося реформувати Секретаріат, не вистачило ні часу, ні підтримки Президента. Система, про яку ви говорите, на жаль, діє і нині, і не лише в Секретаріаті, а загалом в Україні. Поки що бюрократія переконливо перемагає усюди.



Как Вы считаете, это после отравления В.ЮЩЕНКО стал вести себя неадекватно? Может, диоксин, подействовал на его голову?


06.09.08 11:07

О.Р. Можу стверджувати, що між Віктором Ющенком, якого я знав майже 15 років, і якого зараз називають "раннім Ющенком", і нинішнім президентом — велика різниця. Я піймав себе на думці, що не можу зрозуміти ні логіку, ні мету багатьох його вчинків. Він пережив страшний період в своєму житті, коли, власне, від жахливого болю йому вже й жити не хотілося. Але саме в такому стані зробив практично неможливе — виграв президентські вибори, мав величезну підтримку власного народу і надзвичайний авторитет в світі, але все це зараз в минулому часі.



Присвоение 74 генеральских званий. ВВЕДЕНИЕ ГЕНЕРАЛА В СОВБЕЗ — НЕ ЯВЛЯЕТСЯ ЛИ ЭТО ПОДГОТОВКОЙ К СИЛОВОМУ СЦЕНАРИЮ?

бывший оранжевый
06.09.08 17:09

О.Р. Я не вірю в можливість реалізації силового сценарію в Україні, навіть якщо кожен двірник буде генералом армії.



Почему В.Ющенко не дает работать Ю.В.Тимошенко? Может он чувствует, что он очень слаб по отношению к ней?

Юрий
06.09.08 11:14

О.Р. Я працював керівником служби прем’єр-міністра Ющенка, і в мене досі десь зберігається заява Віктора Андрійовича з проханням про відставку, датована березнем 2000 року, написана відразу після засідання Кабінету Міністрів за участю Леоніда Кучми. Причина — абсолютно неаргументована критика президентом уряду, який пропрацював лише три місяці. У нас всіх викликало неприкрите обурення пряме втручання президента у щоденну роботу уряду, безкінечні і часто незаконні доручення, публічна необґрунтована критика, намагання зупинити будь-яку ініціативу, яка б покращила життя українців, але асоціювалася б з прем’єр-міністром і, таким чином, працювала б на підвищення його популярності.



Добрый день, уважаемый Олег Борисович!
Вы хорошо знаете политэлиту Крыма. Неужели Украина так безразлична к судьбам крымчан, позволяя, находится у власти самым настоящим бандитам?

Молчанов
06.09.08 19:10

О.Р. Мені не здається, що Україна байдужа до долі кримчан, хоча владі можна робити значно більше насправді. Основна проблема Криму, з якою стикався я, і багато чиновників найвищого рангу до мене, і, напевно, після мене, — це земля. На жаль, досі, попри багаточисельні рішення Ради національної безпеки навіть за часів президента Кучми, питання, хто є реальними власниками золотої кримської землі, залишається найвищою державною таємницею. І тут переплітаються інтереси і Києва, і Донецька, і Москви. На вибір кримської еліти, в першу чергу, і впливають ці тіньові інтереси. Якщо до цього додати той факт, що в Криму дуже своєрідний інформаційний простір, базується Чорноморський флот Російської Федерації з усією інфраструктурою, а центром не вирішуються або слабо вирішуються найбільш кричущі для Криму проблеми, такі як постачання питною водою і питання екології загалом, — стає зрозумілим, чому ми маємо там таку політичну еліту.



Господин Рыбачук, прокомментируйте политическую ситуацию в стране, и дайте, пожалуйста, Ваш прогноз по следующим вопросам: распадется ли окончательно оранжевая коалиция? Чем обусловлено совместное голосование БЮТ с ПР? Как складывающаяся ситуация может отразиться на итогах предстоящего саммита НАТО по вопросу присоединения Украины к ПДЧ?

Виталий
06.09.08 23:24

 

Пане Рибачук, а чому в ЗМІ України не висвітлюється кількість жертв в грузинських і в осетинських селах Південної Осетії, а рівно об`єктивна оцінка фактичних мотивів і причин конфлікту?

Володимир
07.09.08 08:17





Здравствуйте, Олег Борисович! Какая Ваша позиция по отношению к Грузии, и сложившейся ситуации в Крыму? Спасибо.

KRISTOFER(AND)
07.09.08 11:20





Вы бывший соратник Ющенко, что-то Вас в последнее время не слышно, плохо видно быть на задворках. После того, как Вас выгнал Ющенко с поста Секретаря, чем Вы занимаетесь?

Виктория
07.09.08 18:56





Поясните нам темным, почему в совбезе и СП работают ПРдоны, а БЮТ предатели с Януковичем? Зачем награждают орденами Колесникова, Черновецкого, Кивалова? Знает ли гарант о своем рейтинге? Ранее думал, что заробитчанами становятся депутаты, которых не оценили в своих партиях (Черновол, Герман, Лавринович, Безголовый и др.). На заработках в ПР они становятся гигантами мысли. Но когда перешла Рая Б.? Понял, что можно всех купить должностями, деньгами, т.е. как в анекдоте весь вопрос в цене. Но ведь гарант был против предательства? А поведение Плюща и Балоги? Ответа не жду. Вы же не психиатр.

бывший оранжевый
07.09.08 23:33





Зачем Ющенко столько резиденций? У Буша одна. А как с обещаниями на МАЙДАНЕ? Или их обменяли на карман?

бывший оранжевый
07.09.08 23:36





Олег Борисович, почему вы не верите в договор 1994 года о гарантиях суверенитета Украины и ее территории, как нейтрального ядерного государства. Ведь по этому договору мы, как Япония можем не иметь своей армии, а в случае нападения на нас другой страны Англия, США, и Россия обязаны нас защищать. Может, отдадим военный бюджет на подъем сельского хозяйства и забудем о НАТО и профессиональной армии, а всем генералам достойную пенсию, чтобы не бузили?

Олег Тарасов, Одесса
08.09.08 00:37





Олег Борисович, как Вы прокомментируете такой факт: по данным информационного центра по правам человека Уча Нануашвили в 1989 году в Грузии проживало 52 тыс. украинцев, а к 2005 году осталось 7 тыс. В настоящее время на территории Грузии живет 16,2% негрузин против 29,9% в 1989 году. Не национализм ли это?

Shivas
08.09.08 01:58





Здравствуйте, Олег! Какие Ваши прогнозы о будущем коалиции? Какие методы можно предпринять для того, чтобы все остались на своих местах, и прекратилось перетягивание каната на свою сторону?

Николай Левша
08.09.08 08:38





НАРОД ПОВІРИВ У ПОМАРАНЧЕВУ РЕВОЛЮЦІЮ,А ПОТІМ БУВ ЗРАДЖЕНИЙ. ХТО ВИНЕН У ЦЬОМУ В ЩО РОБИТИ?

ВАСИЛЬ
08.09.08 11:29





Олег Борисович! Почему вы не выступали на последней передаче у Савика Шустера? Раньше вы всегда очень хорошо говорили. Вы же, наверное, хотели сказать что-то важное? Что? И все-таки, ваше мнение -импичмент будет или досрочные Президентские выборы? Помните, Кравчук их не побоялся? А Ющенко почему боится?

Виктория
08.09.08 11:41





Уважаемый, Олег! Скажите пожалуйста, почему ваша партия и все, кто её поддерживает вместе с президентом Украины Ющенко так боитесь принять закон о двойном гражданстве с Россией?! Вы хоть знаете, что почти все "заробитчаны с Украины", которые там работают, давно имеют русские паспорта. Какой "страх" ВЫ имеете из этого, ведь при принятии такого закона обговариваются множество вариантов. Например, Германия и Польша имеют двойное гражданство и не страдают такой ненавистью друг к другу, как Вы к русским. Объясните четко, пожалуйста, чего Вы боитесь, это ведь не "принуждение", а желание самих людей. Кто не хочет — не принимает. А если кто захочет предать Украину, так ему Вы и Ваша партия не помешают. Спасибо, с уважением россиянка, громадянка Украины, любящая свою Родину,н о не "сдавшая" Украину даже в часы ГОЛОДОМОРУ, который перенесли со дня отделения Украины от СССР до 2002 року, и только с первым приходом Януковича В.Ф. к власти стали платить зарплату.

Нина Ильинична
08.09.08 12:18

источник: liga.net




Ваше мнение:

Ваше имя *
Ваш e-mail
Ваше сообщение * Сообщения, содержащие оскорбления, ругательства и нецензурные выражения, будут удаляться без предупреждения.



Поля, отмеченные (*), обязательны к заполнению
Код на картинке *


НОВОСТИ
Специалисты Государственной аудиторской службы во время ревизии Бородянского поселкового совета выявили нарушения на 19,8 млн грн при использовании средств, выделенных на восстановление поселка.
У Києві спалахнув новий гучний будівельний скандал, пов’язаний із забудовником — у Подільському районі ЖК “Рибальський”, який мають здати у четвертому кварталі 2023-го, може стати черговим недобудом.
С февраля по июль 2023 года Турция импортировала около 160 600 тонн угля из оккупированных частей Донецкой и Луганской областей. Общая сумма составляет $14,3 млн.
С начала 2023 г. госпредприятие “Мультимедийная платформа иновещания Украины” заключило соглашений на 360 миллионов гривен: в июле были обнародованы заказы на 217 млн грн, а после отставки Александра Ткаченко с должности министра культуры в августе-сентябре заключили договоров еще на 139 млн грн
Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук заяв, що окрім звільнення Ганни Маляр з посади заступника міністра оборони має бути і кримінальна відповідальність.
Попри важкий фінансовий стан операторів систем розподілу всі вони здійснюють як підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду, так і відновлювані роботи — там, де мережі були пошкоджені обстрілами.
Минувшей ночью военная разведка СБУ с помощью дронов-камикадзе атаковала военные самолеты россиян на Курском аэродроме.
Бывший генпрокурор Украины снова обвинил Байдена и его сына в коррупции
Міністр юстиції Денис Малюська і Центральна Колегія міністерства прийняли рішення щодо корпоративних прав власності на ТОВ "Укрбуд Девелопмент"
Сегодня, 4 февраля, боец ​​Нацгвардии Артемий Рябчук, подозреваемый по делу о расстреле военнослужащих в Днепре, отказался от всех показаний, которые ранее давал правоохранителям.
Сегодня, 4 февраля, судьи Высшего антикоррупционного суда Виктор Маслов, Леся Федорак, Игорь Строгий огласили приговор по делу судьи Славянского горрайонного суда Донецкой области Игоря Минаева в получении взятки.






Загрузка...


Погода, Новости, загрузка...
 
© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.
Разработано компанией
AB Design 2007