КОМПРОМАТ.UA
(http://compromat.ua/ua/16/79731/index.html)


Активістка Femen Інна Шевченко втекла з України

 

Активістка Femen Інна Шевченко втекла з України

05 сентября 2012 | 16:12

На раді FEMEN вирішили, не чекаючи арешту, евакуювати Інну Шевченко до Парижа для продовження роботи. "Під покровом української ночі Інна покинула квартиру через балкон" і дісталася на поїзді до Варшави, де записала відео-звернення.

Активістка жіночого руху FEMEN Інна Шевченко, яка брала участь у спилюванні хреста над Майданом Незалежності, залишила Україну, пише ZN.UA.

"Активістка жіночого руху FEMEN та ідеолог хрестоповала Інна Шевченко, зважаючи на посилений тиск СБУ та РПЦ була вивезена організацією FEMEN з території України", — йдеться у повідомленні організації.

Як відомо, активістки жіночого руху FEMEN спиляли бензопилою і повалили хрест жертвам політичних репресій в Києві неподалік від Жовтневого палацу. За їхніми словами — цей акт був зроблений на підтримку дівчат з Pussy Riot. У цій акції брала участь Інна Шевченко.

"Протягом двох тижнів після київського хрестоповала Інна знаходилася під цілодобовим зовнішнім спостереженням, а подвір'я її будинку було окуповано співробітниками СБУ. На раді організації було прийнято рішення, не чекаючи арешту, евакуювати активістку Шевченка до Парижа для продовження роботи", — повідомляють FEMEN.

"Під покровом української ночі Інна покинула квартиру через балкон і, діставшись на автомобілях з відривом від переслідувачів, до міста Коростень Житомирської області благополучно сіла в потяг Київ-Варшава", — йдеться у повідомленні.

 

RegioNews

 


© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.