КОМПРОМАТ.UA
(http://compromat.ua/ua/16/41475/index.html)


Ровенский облсовет тоже требует изгнания Табачника

Студент во время акции протеста требует уволить с должности министра образования и науки Дмитрия Табачника  |  unian.net

Ровенский облсовет тоже требует изгнания Табачника

18 марта 2010 | 06:18

Ровенский областной совет на внеочередной сессии принял заявление, аналогичное тем, которые были приняты раньше депутатами Ивано-Франковского и Львовского облсоветов, — с требованием увольнения Табачника с должности министра образования и науки.

В заявление, как сообщает Zaxid.net, в частности, говорится

"Втілення намірів міністра означає не просто відхід від принципів Болонського процесу, а повернення в освіту корупції та нав’язування комплексу меншовартості нашим дітям і молоді. А тому заявляємо рішучий протест проти перебування Дмитра Табачника на посаді та проти намірів знову повернути освіту до застарілого зразка, що веде до хабарництва, розкручування нового витка корупції, віддалення від сучасних освітніх світових програм. Це замах на душі та уми молодого покоління українців, якого не можемо допустити… Застерігаємо від впровадження антиукраїнських ідей у гуманітарну сферу та заявляємо про готовність протистояти таким намірам".

источник: obkom.net.ua

© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.