КОМПРОМАТ.UA
(http://compromat.ua/ru/16/87961/index.html)


''Самопоміч'' танцює піар чи Коломойський?

 

''Самопоміч'' танцює піар чи Коломойський?

  автор: Тетяна Чорновол  
12 февраля 2015

Під час виборчої кампанії багато хто дивувався звідки кошти партії "Самопоміч" на потужну рекламну компанію, участь у телеефірах, які під час виборів платні? Тоді мені трапився примірник "чорного піару" — газетка, в якій "Самопоміч" пов'язували з Коломойським. Якщо тоді ці обвинувачення і були безпідставними, то нині Коломойський точно тішиться з поведінки "Самопомочі".

Доказ цього: сьогодні "Самопоміч" не проголосувала, щоб повернутися до розгляду урядового законопроекту 1839 (щодо забезпечення захисту майнових прав акціонерів). Він дає можливість повернути державі контроль над "Укрнафтою".

У "Самопомочі" є зауваження? Чудово!

Саме тому, було запропоновано прийняти його за основу з наступним урахуванням зауважень і пропозицій. Однак "Самопоміч" три дні поспіль провалила голосування.

Чому? В "Самопомічі" стверджують, що вони будуть голосувати лише за власний ДОСКОНАЛИЙ законопроект. А що попрацювати над урядовим не царська справа? Цікаво, що в "Самопомочі" вважають своїх депутатів єдиними професіональними та досвідченими експертами в цій країні.

Тоді у мене питання: чому категорично відмовилися піти працювати в уряд в цей складний для країни час чи взяти на себе відповідальність за призначення та роботу окремих міністрів?

P.S. Щойно "Самопоміч" не проголосувала за проект Закону " Про забезпечення права на справедливий суд".

источник: pravda.com.ua

© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.