КОМПРОМАТ.UA | Навіщо людина Фірташа внесла заставу за “вбивцю” Бузини
КОМПРОМАТ.UA
началопоискконтакт

RSS | Блогеры | О нас


СТАТЬЯ
Навіщо людина Фірташа внесла заставу за “вбивцю” Бузини

Олексій Тамразов. theinsider.ua 

Навіщо людина Фірташа внесла заставу за “вбивцю” Бузини

24 июня 2015
  автор: Юрий Васильченко   



0
 

Олексій Тамразов, який вніс 5 млн за Дениса Поліщука, фігуранта справи про вбивство Олеся Бузини, особистість вкрай цікава. З огляду на його кар’єру, варто уважно придивлятися до партій, у списках яких він може з’явиться

Тамразов за часів Віктора Януковича був заступником голови “Укргазвидобування”. Цю державну компанію тоді очолював Юрій Борисов, якого вважають людиною Дмитра Фірташа. З “Укргазвидобуванням” було пов'язано кілька корупційних скандалів, зокрема, з аукціонами з продажу скрапленого газу, який скуповували компанії, пов'язані з “вундеркіндом” Януковича Сергієм Курченком. Після Майдану він заявляв, що є головним свідком у справі Курченка. Але нову владу його зізнання не зацікавили. Що і не дивно, адже пан Тамразов став активістом громадського руху “Україна з вами”, який займався підтримкою наших військових після анексії Криму. Крім того його знають як власника сайту www.theinsider.ua, знаного журналістськими розслідуваннями. Простіше кажучи, Олексій Гаррійович “відбілився”.

У велику політику він не пішов. Але це не означає, що не піде на місцеві вибори. Звільнений під заставу Поліщук, за неофіційною інформацією, був бійцем батальйону УНСО “Свята Марія”. У пресі писали про ймовірну причетність до даного формування відомого публіциста Дмитра Корчинського. Проте ця інформація спростовується іншими джерелами, які стверджують, що Поліщук був бійцем 54 бригади, в якій воюють “унсовці”.

З цієї історії можна зробити мінімум три припущення. Перше: багатій Тамразов йтиме на вибори до Київради і гроші за Поліщука — це своєрідний внесок за високе місце у передвиборчому списку якоїсь партії. Якої, буде видно вже дуже скоро. З огляду на життєвий шлях Тамразова, можна припустити, що це буде один з проектів Фірташа-Льовочкіна.

Друге припущення: застава була внесена з метою подальшого розкручування негативу до влади в цілому, адже суд для “унсовця” Поліщука встановив п'ятимільйонну суму, а, приміром, для далеко небідного Олександра Єфремова 3,6 мільйони. Таким чином у громадській думці має скластися стереотип, що влада для патріотів, учасників АТО встановлює не підйомні застави, а колишніх “регіоналів” щадить.

Третє припущення може бути пов'язане з бізнес-інтересами. Тамразова знають як людину, яка допомагає добровольчим об'єднанням і армії, у тому числі кажуть про “унсовців”. А тут Аваков садить “унсовця”. Припустимо, що Тамразов вносить за нього кошти, але не через свою зацікавленість у долі Поліщука, а й через атаки МВС на Фірташа. Простіше кажучи, “газовикам” треба було, щоб міліція у цій справі “облажалась”. Мало того, що затримання Медведька (до речі, відмова “свободівців” від свого, вочевидь, дуже вдарить по рейтингу цієї партії) й Поліщука у суспільній думці сприймається, м'яко кажучи, неоднозначно. Так ще й така підстава.

источник: dsnews.ua




Ваше мнение:

Ваше имя *
Ваш e-mail
Ваше сообщение * Сообщения, содержащие оскорбления, ругательства и нецензурные выражения, будут удаляться без предупреждения.



Поля, отмеченные (*), обязательны к заполнению
Код на картинке *


НОВОСТИ
У Києві спалахнув новий гучний будівельний скандал, пов’язаний із забудовником — у Подільському районі ЖК “Рибальський”, який мають здати у четвертому кварталі 2023-го, може стати черговим недобудом.
С февраля по июль 2023 года Турция импортировала около 160 600 тонн угля из оккупированных частей Донецкой и Луганской областей. Общая сумма составляет $14,3 млн.
С начала 2023 г. госпредприятие “Мультимедийная платформа иновещания Украины” заключило соглашений на 360 миллионов гривен: в июле были обнародованы заказы на 217 млн грн, а после отставки Александра Ткаченко с должности министра культуры в августе-сентябре заключили договоров еще на 139 млн грн
Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук заяв, що окрім звільнення Ганни Маляр з посади заступника міністра оборони має бути і кримінальна відповідальність.
Попри важкий фінансовий стан операторів систем розподілу всі вони здійснюють як підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду, так і відновлювані роботи — там, де мережі були пошкоджені обстрілами.
Минувшей ночью военная разведка СБУ с помощью дронов-камикадзе атаковала военные самолеты россиян на Курском аэродроме.
Бывший генпрокурор Украины снова обвинил Байдена и его сына в коррупции
Міністр юстиції Денис Малюська і Центральна Колегія міністерства прийняли рішення щодо корпоративних прав власності на ТОВ "Укрбуд Девелопмент"
Сегодня, 4 февраля, боец ​​Нацгвардии Артемий Рябчук, подозреваемый по делу о расстреле военнослужащих в Днепре, отказался от всех показаний, которые ранее давал правоохранителям.
Сегодня, 4 февраля, судьи Высшего антикоррупционного суда Виктор Маслов, Леся Федорак, Игорь Строгий огласили приговор по делу судьи Славянского горрайонного суда Донецкой области Игоря Минаева в получении взятки.






Загрузка...


Погода, Новости, загрузка...
 
© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.
Разработано компанией
AB Design 2007