КОМПРОМАТ.UA | Отца гендиректора ДТЭК могут посадить за разворовывание госбюджета и финансирование террористов
КОМПРОМАТ.UA
началопоискконтакт

RSS | Блогеры | О нас


НОВОСТЬ
Отца гендиректора ДТЭК могут посадить за разворовывание госбюджета и финансирование террористов

Виктор Тимченко tsou.org.ua 

Отца гендиректора ДТЭК могут посадить за разворовывание госбюджета и финансирование террористов

26 марта 2015 | 16:04



0
 

Виктор Тимченко реализовал схему финансирования донбасских террористов за счет средств Минмолодьспорта

Журналист и бывший глава Консультационного совета при Генпрокуратуре Владимир Бойко рассказал в Facebook об уголовном деле против Виктора Тимченко, который реализовал схему финансирования донбасских террористов за счет средств Минмолодьспорта.

“Майже весь день 25 березня я з великим задоволенням провів у слідчому відділі прокуратури Києва на допиті в якості свідка. Ще б пак: нарешті розпочалось досудове слідство в кримінальному провадженні, відкритому за моєю заявою щодо розкрадання коштів державного бюджету “героєм Майдану” Дмитром Булатовим та його спільниками з найближчого оточення Ріната Ахметова.

Провадження було відкрито ще в жовтні 2014 року з ініціативи Генеральної прокуратури України, але попередній прокурор Києва Сергій Юлдашев усіляко гальмував (напевно, абсолютно безкорисно) проведення слідчих дій. Аж доки народний депутат України Igor Lutsenko не подав заяву про притягнення самого Юлдашева до відповідальності за службову недбалість, що потягнула тяжкі наслідки — якраз на прикладі цієї справи.

Невдовзі Юлдашеву довелось покинути органи прокуратури, усунувши, тим самим, перешкоди в розслідуванні. А розслідувати є що: як виявилось, поруч з Рінатом Леонідовичем працюють дуже талановиті люди.

Широкознаною персоною в Україні є генеральний директор “Донецкой топливно-энергетической компании” (ДТЭК) Максим Тімченко — топ-менеджера Ахметова, який керує всіма енергетичними активами організованого злочинного угруповання “Люкс”. Але не менш спритним є і його батько, колишній начальник Донецького вищого військово-політичного училища Віктор Миколайович Тімченко. Треба думати, що синок зовсім не допомагає фінансово батьку-пенсіонеру, ось і довелось Віктору Миколайовичу піти звивистими стежками шахрая та пройдисвіта.

Вже п’ять років Віктор Миколайович очолює псевдо-громадську (а насправді — суто шахрайську) організацію “Товариство сприяння обороні України”. Мало того, що ТСОУ протиправно захопило майно колишнього радянського ДОСААФ та Міністерства оборони Радянського Союзу вартістю кілька мільярдів доларів, так ще Тімченко-старший разом з керівництвом Мінмолодсьпорт організував розкрадання коштів державного бюджету, отримання податкових пільг для своїх бізнес-структур (пільги надавались за те, що Тімченко, начебто, проводив якісь міжнародні та всеукраїнські змагання) та побори зі спортсменів-парашутистів. Але справжньою “родзинкою” стало фінансування влітку 2014 року міністром молоді та спорту Булатовим через рахунки ТСОУ сепаратистів на окупованих територіях.

Матеріалів щодо злочинної діяльності Тімченка-старшого та керівників Мінмолодьспорт (як колишніх, так і нинішніх) я маю чимало — одних лише документів кілька тисяч аркушів. Сподіваюсь, впродовж найближчого тижня вони всі опиняться в матеріалах кримінального провадження. Перший сеанс вже відбувся.”

источник: ukrrudprom.ua




Ваше мнение:

Ваше имя *
Ваш e-mail
Ваше сообщение * Сообщения, содержащие оскорбления, ругательства и нецензурные выражения, будут удаляться без предупреждения.



Поля, отмеченные (*), обязательны к заполнению
Код на картинке *


НОВОСТИ
У Києві спалахнув новий гучний будівельний скандал, пов’язаний із забудовником — у Подільському районі ЖК “Рибальський”, який мають здати у четвертому кварталі 2023-го, може стати черговим недобудом.
С февраля по июль 2023 года Турция импортировала около 160 600 тонн угля из оккупированных частей Донецкой и Луганской областей. Общая сумма составляет $14,3 млн.
С начала 2023 г. госпредприятие “Мультимедийная платформа иновещания Украины” заключило соглашений на 360 миллионов гривен: в июле были обнародованы заказы на 217 млн грн, а после отставки Александра Ткаченко с должности министра культуры в августе-сентябре заключили договоров еще на 139 млн грн
Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук заяв, що окрім звільнення Ганни Маляр з посади заступника міністра оборони має бути і кримінальна відповідальність.
Попри важкий фінансовий стан операторів систем розподілу всі вони здійснюють як підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду, так і відновлювані роботи — там, де мережі були пошкоджені обстрілами.
Минувшей ночью военная разведка СБУ с помощью дронов-камикадзе атаковала военные самолеты россиян на Курском аэродроме.
Бывший генпрокурор Украины снова обвинил Байдена и его сына в коррупции
Міністр юстиції Денис Малюська і Центральна Колегія міністерства прийняли рішення щодо корпоративних прав власності на ТОВ "Укрбуд Девелопмент"
Сегодня, 4 февраля, боец ​​Нацгвардии Артемий Рябчук, подозреваемый по делу о расстреле военнослужащих в Днепре, отказался от всех показаний, которые ранее давал правоохранителям.
Сегодня, 4 февраля, судьи Высшего антикоррупционного суда Виктор Маслов, Леся Федорак, Игорь Строгий огласили приговор по делу судьи Славянского горрайонного суда Донецкой области Игоря Минаева в получении взятки.






Загрузка...


Погода, Новости, загрузка...
 
© Информационный проект "Компромат.UA", 2007-2009. Все права защищены.
При использовании материалов ссылка на "Компромат.UA" обязательна.
Created by: © "Компания дизайн и интернет решений AB Design",
Powered by: © "Admin CMS", 2007-2009.
Разработано компанией
AB Design 2007